Voucher cadou 100

100.00 RON

O modalitate simplă și modernă de a face cadouri celor dragi.

Când ești în dilemă sau nu știi ce să oferi pentru o anumită ocazie, dăruiește-i un voucher cadou de la BabyFashion.ro și își va cumpăra exact ce-și dorește!

Cantitate

Voucherul contine un cod unic de identificare si este valabil 6 luni din ziua emiterii. Valabilitatea voucherului va fi inscrisa pe acesta.

Cu acest voucher de cumparaturi se pot plati produse in magazinul online Babyfashion.ro. Nu se poate oferi contravaloarea in bani a acestui voucher. Nu se da rest la acest voucher. Se poate aplica pe o singura comanda, nu se pot achita mai multe comenzi din zile diferite. Nu exista nici o taxa sau comision de emitere sau rascumparare, beneficiarul va folosi minim valoarea specificata pe voucher. In cazul in care valoarea cosului de cumparaturi depaseste valoarea voucherului, utilizatorul voucherului are obligatia de a achita diferenta (cash-ramburs sau card online).

Voucher de cumparaturi BabyFashion.ro in valoare de 100 RON care se poate oferi cumparatorului prin email sau fizic.

Voucherul se poate transmite prin email de catre babyfashion.ro, ca fiind din partea ta. Beneficiarul va primi un email prin care este anuntat ca a primit un voucher de cumparaturi la BabyFashion.ro, in valoare de 100 lei.

Voucherul fizic se poate transmite si prin curier insa in cazul acesta se aplica o taxa de curierat suplimentara de 12 lei pentru Bucuresti si 20 lei pentru provincie. Este reprezentat de un voucher elegant din carton, cu insemne grafice specifice BabyFashion.ro si CODUL UNIC pentru validare.

GIFT100
  • LIVRARE GRATUITĂ: în București pentru comenzi de minim 150 de lei, sau 300 lei pentru toată țara. LIVRARE GRATUITĂ: în București pentru comenzi de minim 150 de lei, sau 300 lei pentru toată țara.
  • ASISTENŢĂ: Nu ești hotărât? Contacteaza-ne și te putem îndruma! ASISTENŢĂ: Nu ești hotărât? Contacteaza-ne și te putem îndruma!
  • PLATĂ ONLINE: Platiţi cu cardul de credit/debit Visa sau MasterCard PLATĂ ONLINE: Platiţi cu cardul de credit/debit Visa sau MasterCard
  • PLATA IN RATE: până la 4 rate cu Star BT, BCR, BRD Finance, Alpha Bank PLATA IN RATE: până la 4 rate cu Star BT, BCR, BRD Finance, Alpha Bank

S-ar putea sa-ti placa