Garantie  si Retur produse

Garantia produselor


Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si, in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala  si / sau bon fiscal.
Produsele pentru care producatorul acestora acorda garantie sunt insotite de certificatul de garantie emis de S.C. TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 296/28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449/12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copii dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.
Utilizarea necorespunzatoare a produselor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor) precum si indepartarea etichetelor de identificare atrage anularea garantiei acestor produse. 
Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

 

Returul produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.
Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, perioada estimata de rambursare a contravalorii produsului este de cel mult 30 de zile de la retur. Denuntarea de contract se face numai in scris. 
In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesorilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), S.C. TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa. 
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat. Comenzile care au fost livrate de firma noastra direct la clienti nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, fiind corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.


 

S.C. TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.

SEDIU SOCIAL: Str. Ivarului nr. 10, Sector 2, Bucuresti

Tel/Fax:021.311.11.10

Mobil:   0727.530.003

CUI: 37488050

REG. COM.: J40/6181/2017

Cont:

RO65 INGB 0000 9999 0692 9615 - ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti 

RO05 BTRL RON CRT 0394209701 - Banca Transilvania - Sucursala Obor