Livrare:

 Termenul de livrare uzual al produselor comandate este de 2-7 zile, in funcţie de zona si modalitatea de expediere .

Pentru produsele aflate in stoc intern:

* In Bucuresti, produsele comandate vor fi livrate la domiciliu prin intermediul curierului Babyfashion in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de minim 150 de lei. 

* In tara, comenzile pleaca in maxim 2 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii de catre client. Livrarea se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid FanCourier in aproximativ 1-2 zile lucratoare.

 

* Intervalul orar in care se pot efectua livrari este: luni-vineri intre orele 10:00 – 18:00. In zilele de sambata, duminica si sarbatori legale, nu se efectueaza livrari.

 

* Numele si prenumele dumneavoastra trebuie sa fie cele din cartea/buletinul de identitate deoarece aceasta/acesta se vor prezenta la ridicarea coletului.

Este important sa ne furnizati adresa completa: strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, sector, oras, judet, numar de telefon.

* Pentru contul de e-mail va rugam sa furnizati un cont pe care il folositi in mod frecvent, deoarece acolo veti primi informatiile legate de starea comenzii dumneavoastra, precum si alte probleme care pot aparea si necesita un raspuns din partea dumneavoastra. Precizam ca nu vom divulga tertelor persoane si nici colaboratorilor informatiile dumneavoastra.

* Promotiile si reducerile organizate de noi vor fi comunicate lunar membrilor site-ului nostru.

 

Plata:

 

*  Contravaloarea coletului cat si transportul acestuia este suportat de catre cumparator si va fi stabilit in functie de greutatea coletului, de distanta si de aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier, in reteaua acestuia. Magazinul nu va calculeaza taxa pentru km suplimentari ci doar tariful standard. Daca va aflati in afara retelei de acoperire a curierului, tariful difera in functie de nr de km fata de cel mai apropiat centru Fan Courier.

Lista completa a localitatilor se regaseste pe  https://www.fancourier.ro/locatii-fan/

 

* Clientii vor achita comanda numerar, in momentul livrarii acesteia la domiciliu, in cazul optarii pentru plata ramburs, sau prin transfer bancar conform facturii proforme. Comanda minima, pentru care transportul este gratuit in Bucuresti, este de 150 de lei.

 

Pentru comenzile din afara Bucurestiului, transportul este gratuit la o comanda de minim 300 lei in functie de aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier, in reteaua acestuia.


* Comenzile se mai pot achita direct in conturile noastre:

RO65 INGB 0000 9999 0692 9615

ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti 

sau

RO05 BTRL RON CRT 0394209701

Banca Transilvania - Sucursala Obor

dupa ce in prealabil primiti o factura proforma sau de avans. 


* Clientii vor achita taxele de curierat aferente, cu exceptia clientilor din Bucuresti sau din tara, care indeplinesc conditia comenzii minime.

 

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la:

021.311.11.10

0727.530.003

sau trimite mesaj prin: formularul de contact