Termeni si Conditii

 

Utilizarea site-ului babyfashion.ro precum si vizitarea şi cumpărarea produselor de pe acest site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

 

Securitatea datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: realizarea in conditii optime a vanzarii produselor comandate pe site-ul babyfashion.ro.

 

Limitare de responsabilitate


Fotografiile produselor au caracter strict informativ şi pot conţine accesorii neincluse în produsele livrate sau pot diferi în culoare şi aspect de acestea. 
Promoţiile afişate pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afişate în ofertă. S.C. TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care produsul comandat este indisponibil pentru o perioadă nedeterminată.
TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. nu va fi răspunzătoare pentru: 
- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site. 
- orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. 
Operatorul acestui site îşi declină raspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unei erori, defecţiuni tehnice sau breşe de securitate apărute în software-ul sau serverul pe care rulează acest site.

Acest site este proprietatea TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. ce îşi asumă dreptul de a modifica structura şi conţinutul acestui site precum şi ale acestor termeni şi condiţii de utilizare fără o notificare prealabilă sau o altă avertizare.


 

TODAY BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.

Str. Ivarului nr. 10, Sector 2, Bucuresti

Tel/Fax:021.311.11.10

Mobil:   0727.530.003

CUI: 37488050

REG. COM.: J40/6181/2017

Cont:

RO65 INGB 0000 9999 0692 9615 - ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti 

RO05 BTRL RON CRT 0394209701 - Banca Transilvania - Sucursala Obor