Agenda nuntii tale este un ghid informativ care vine in ajutorul celor care au de organizat o nunta.
  • Agenda nuntii tale este un ghid informativ care vine in ajutorul celor care au de organizat o nunta.

Agenda nuntii tale

39.00 RON

Agenda nuntii tale este un ghid informativ care vine in ajutorul celor care au de organizat o nunta.

Cantitate

Agenda nuntii tale
Agenda nuntii tale este un ghid informativ care vine in ajutorul celor care au de organizat o nunta. Ce trebuie sa intrebe la locatie, la biserica, ce traditii vor pastra si altele. In Agenda nuntii tale, in afara de rubricile de sfaturi, recomandari, informatii, aveti si spatiu liber pentru propriile voastre notite, in asa fel incat, sa nu se piarda nici un detaliu al organizarii acestui mare eveniment, sa le aveti pe toate trecute acolo, intr-un singur loc, tot timpul cu voi. Este o lucrare plina de informatii, extrem de utila si de care nu veti mai avea cum sa va despartiti, dupa ce o cititi prima data.

Format: A5

AG1
  • LIVRARE GRATUITĂ: în București pentru comenzi de minim 150 de lei, sau 300 lei pentru toată țara. LIVRARE GRATUITĂ: în București pentru comenzi de minim 150 de lei, sau 300 lei pentru toată țara.
  • ASISTENŢĂ: Nu ești hotărât? Contacteaza-ne și te putem îndruma! ASISTENŢĂ: Nu ești hotărât? Contacteaza-ne și te putem îndruma!
  • PLATĂ ONLINE: Platiţi cu cardul de credit/debit Visa sau MasterCard PLATĂ ONLINE: Platiţi cu cardul de credit/debit Visa sau MasterCard
  • PLATA IN RATE: până la 4 rate cu Star BT, BCR, BRD Finance, Alpha Bank PLATA IN RATE: până la 4 rate cu Star BT, BCR, BRD Finance, Alpha Bank